Δοκιμαστικό

Στο δοκιμαστικό εξετάζουμε το δέρμα και τους χρωματικούς σας συνδυασμούς και συζητάμε το στυλ του νυφικού που έχετε διαλέξει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα look που όχι μόνο θα ταιριάζει στο στυλ του νυφικού αλλά και στο πρόσωπο σας. Η διάρκεια του δοκιμαστικού είναι περίπου 2 ώρες, μέσα στις οποίες σας παρουσιάζω προτάσεις νυφικού μακιγιάζ, που ταιριάζουν στα δικά σας χαρακτηριστικά.

Προετοιμασία custom χρωμάτων
Δωρεάν

Πολλές φορές τυχαίνει να απαιτείται η δημιουργία custom χρωμάτων για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις σας ετοιμάζω ένα ειδικό κιτ, με την χρωματική παλέτα που ετοιμάσαμε κατά την διαδικασία του δοκιμαστικού, το οποίο και σας δίνω την ημέρα του γάμου σας, μαζί με πολύτιμες συμβουλές συντήρησης.

Τιμές Νυφικού μακιγιάζ

Το κόστος ενός νυφικού μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου σας, εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, όπως ο χρόνος για τον οποίο θα με χρειαστείτε, το που θα γίνει ο γάμος και αν θα χρειαστεί κάποια ή κάποιες ημέρες διανυκτέρευσης! Μπορείτε να στείλετε το ερώτημα σας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσω προσωπικά για να συζητήσουμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.