Δοκιμαστικό
100€

Στο δοκιμαστικό μακιγιάζ με τον αερογράφο εξετάζουμε το δέρμα και τυχόν αδυναμίες που μπορεί να έχει και συζητάμε το στυλ του νυφικού που έχετε διαλέξει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα look που όχι μόνο θα ταιριάζει στο στυλ του νυφικού αλλά και στο πρόσωπο σας. Η διάρκεια του δοκιμαστικού είναι περίπου 2.5 ώρες, μέσα στις οποίες σας παρουσιάζω προτάσεις νυφικού μακιγιάζ, που ταιριάζουν απόλυτα στα χαρακτηριστικά σας.

Προετοιμασία custom χρωμάτων
Δωρεάν

Στο μακιγιάζ με αερογράφο είναι απαραίτητη η δημιουργία του κατάλληλου τόνου χρώματος, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται 100% φυσικό.

Νυφικό μακιγιάζ με αερογράφο

Το κόστος ενός νυφικού μακιγιάζ με αερογράφο για την ημέρα του γάμου σας, εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, όπως αν επιθυμείτε να έχετε ένα full make up με αερογράφο ή αν επιθυμείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο για την βάση σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να παρευρεθώ, το που θα γίνει ο γάμος και αν θα χρειαστεί να διανυκτερεύσω! Μπορείτε να στείλετε το ερώτημα σας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσω προσωπικά για να συζητήσουμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.